Graag laten we je kennismaken met BlueTree! In deze blog lees je meer over BlueTree, wat we doen en waarom we BlueTree hebben opgericht. 

Data is niet meer weg te denken. Maar hoe zet je deze data in en kun je op basis van feiten beslissingen nemen? Kun je deze data inzetten voor bijvoorbeeld je sales en marketing? Kortom; weg bij het onderbuikgevoel! Deze vragen kregen we afgelopen jaren regelmatig. Vanuit Limesquare hebben we veel relaties al geholpen met deze uitdagingen. We zien dat de vraag groeit en dat we met onze kennis en ervaring in marketing automation hier een belangrijke rol in kunnen spelen. Vanuit deze drive is BlueTree ontstaan.


Voor wie we er zijn?

Voor elke organisatie die er klaar voor is om in hun data te duiken. Je weet dat de data ‘er wel is’, maar het ontbreekt nog aan overzicht en inzicht. Daarom worden beslissingen genomen op onderbuikgevoel, in plaats van gestuurd door gegevens. Daar gaan we verandering in brengen. Zonder ingewikkelde datatermen, mét meetbaar resultaat.


Diensten

De trajecten bij BlueTree zijn concreet en stapsgewijs, scherp en resultaatgericht. Wat jullie datadoelen ook zijn, in de eerste fase zetten we deze doelen scherp neer. Geen onhaalbare stip aan de horizon, maar een aantal behapbare doelen. En de werkzaamheden lenen zich er goed voor om het samen te doen, dus bij jou of bij BlueTree, je bent welkom!

DATA VERZAMELEN EN KOPPELEN
Voor de meeste organisaties is de eerste stap weten welke data je al in huis hebt en hoe je ervoor zorgt dat je er slim mee omgaat.

ANALYSE EN VISUALITATIE
We maken de opgestelde doelen zichtbaar in een dashboard of BI-omgeving en nemen jou mee in kansen die we zien.

DATA EN STRATEGIE
In fase 1 en 2 hebben we data verzameld en tot leven gewekt. Maar hoe sla je data op de juiste manier op, voldoe je aan de AVG en gebruik je precies dat wat jullie bedrijf verder helpt?

IMPLEMENTATIE EN BIJSTURING
We gaan de veranderingen in gang zetten. Daar hebben we jullie mensen op de werkvloer bij nodig. Daarom bieden we iedereen inzicht en handvatten zodat ze weten hoe ze data voor zich laten werken.

 

Bekijk de website > 

 

Geschreven door: Jens Oude Rengerink

Laat je reactie achter!