Creativiteit is een luxegoed. Daarover sprak Eeke met Robert Denneman van Business News Radio. In een live uitzending spreken ze over hoe wij met de corona crisis omgaan, wat wij zien bij klanten en over onze initiatieven.

Eeke: “We hebben klanten die ons de eerste week meteen belden met de boodschap dat ze opdrachten naar voren wilden schuiven om ons te helpen mocht dat nodig zijn. Dat geeft mij als ondernemer veel vertrouwen maar ook aan het hele team. Hierdoor kun je wel de rust behouden. Tegelijkertijd geeft het ons ook de mogelijkheid om andere ondernemers te helpen. Klanten van ons in de horeca die hun marketing kostentechnisch on hold moesten zetten kunnen wij nog wel blijven ondersteunen bij hun marketing.”

Verder vertelt Eeke in de uitzending over Onlime en Teamathome.nl. Twee initiatieven die in de huidige situatie een uitkomst kunnen zijn voor ondernemers en organisaties.

"We hebben een concept ontwikkeld dat we Onlime noemen. Voor een vast bedrag per maand (149,-) krijg je een volledige website zonder grote investeringen. Wij blijven de website doorontwikkelen en zorgen dat alles altijd up to date is. Hiermee zorg je in deze tijd dat je online visitekaartje in orde is. Een ander concept is Team at Home. Dat richt zich vooral op de wijze waarop je thuis werkt. Daar gaat het veel meer over de zachte kant. In een onlinecursus leer je met Team at Home bijvoorbeeld hoe je ook op afstand een band houdt en creatief blijft als team."

Nieuwsgierig naar de rest van het gesprek? De hele uitzending is eenvoudig te beluisteren in de podcast via onderstaande player.

 

Geschreven door: Ron Lubbers

Laat je reactie achter!