Onlime is er voor jou! Voor jou; de grote drijfveer van Limesquare. We luisteren naar klanten en zorgen dat er altijd een passende en creatieve oplossing is voor ieder vraagstuk. 

Limesquare maakt al 12,5 jaar voor de mooiste klanten maatwerkwebsites. Websites waarbij design en gebruikersgemak leidend zijn en techniek conformeert. We willen namelijk ontwikkelen wat exact past bij het vraagstuk van de klant. Zo krijg je een website die compleet in jouw eigen huisstijl is; we kijken naar effecten en vormelementen, kunnen koppelingen realiseren, zal de website schaalbaar zijn (zo groot als nodig) en werken we gedurende het hele traject, maar ook daarna, intensief samen om het gewenste resultaat te bereiken. 

Erg mooi, maar niet altijd passend bij het vraagstuk van de klant. Uiteraard wil iedereen een website die onder andere volgens de laatste technieken gebouwd is, een gebruiksvriendelijk CMS heeft, een ontwerp krijgt dat van deze tijd is, dat qua SEO volledig voldoet aan de laatste eisen, een beveiligingscertificaat (SSL) heeft, dat er op ieder device top uitziet en met een beetje geluk ook nog even een onderhoudscontract (SLA) meepakt. 

Maar niet iedereen heeft hier de middelen voor (over). Daarom hebben we gekeken hoe wij, als Limesquare, ook deze klanten blij kunnen maken. Onze oplossing: Onlime. Een complete website voor € 149,00 per maand, inclusief hosting, SSL en een SLA, waarbij je ook nog eens meelift op én meedenkt over de doorontwikkeling van het platform. 

Voor wie is het dan? Nou, eigenlijk voor iedereen en voor zowel corporate websites als voor campagnewebsites. Met Onlime heb je niet alleen een mooie en goed functionerende website, maar ook een gedegen basis om je middels internetmarketing te kunnen richten op bijvoorbeeld lead generatie of meer naamsbekendheid. Immers, internetmarketing en website zullen hand in hand gaan als het gaat om het behalen van jouw online doelen.

Wat denk je; is Onlime ook de oplossing voor jou? Kijk voor meer informatie op https://limesquare.nl/onlime

Geschreven door: Ron Lubbers

Laat je reactie achter!